ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δωρεάν πρόσβαση στο internet
Κλιματισμός
Κουζίνα
Τηλεόραση
Ψησταριά στην αυλή (ελέυθερη χρήση)

Καλώς ήρθατε στo TAVLARIDIS "HOUSE POPI" , ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

  • Δικλινα & Τρίκλινα Δωμάτια

    Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν άνετα κρεβάτια μονά ή διπλά για να απολαμβάνετε τον ύπνο σας
  • Μεγάλος χώρος BBQ

    Στο κοινόχρηστο χώρο υπάρχει μία μεγάλη ψησταριά για υπέροχες βραδιές BBQ κάτω από το φως τον αστεριών
  • Πληρως εξοπλισμένα

    Στα δωμάτια μας υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φουρνάκι, ψυγείο για να νοιώθετε σαν το σπίτι σας

Τα αξιοθέατα της περιοχής

Κατα την παραμονή σας στη Νέα Ποτιδαία, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την περιήγηση σας απο τη Διώρυγα και τα ερείπια του Κάστρου. Έπειτα μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέτα που διαθέτει η Κασσάνδρα όπως: Ο πύργος του Απόστολου Παύλου στη Νέα Φωκαία, τον ιερό ναό του Άμμωνα Δία στην Καλλιθέα, σε κοντινή απόσταση απο το Πολύχρονο, το ιερό του Ποσειδώνα και ο φάρος στο Ποσείδι, ο αρχαιολογικός χώρος της Μένδης στην Καλάνδρα. Επίσης αξίζει κανείς να επισκεφθεί, το σπήλαιο των πετραλώνων, το μουσείο αλιευτικών σκαφών και εργαλείων στην Νέα Μουδανιά, την αρχαία Όλυνθο, αλλα και τις πολλές πανέμορφες παραλίες που υπάρχουν την περιοχή.

Η Διώρυγα της Ποτίδαιας

Το κυριότερο αξιοθέατο της Νέας Ποτίδαιας είναι η διώρυγα που ενώνει τους δύο κόλπους, τον Θερμαϊκό και τον Τορωναίο, διευκολύνοντας έτσι τη ναυσιπλοΐα.

Ναός Άμμωνος Διός

Ο Ναός αφιερωμένος στον Άμμωνα Δία, βρίσκεται στη χερσόνησο Κασσάνδρα, δίπλα στην παραλία του χωριοὐ Καλλιθέα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής.

Ο Φάρος στο Ποσείδι

Ο φάρος στο ακρωτήριο Ποσείδι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής , κατασκευάστηκε το 1864 από την Γαλλική Εταιρεία Φάρων. Το ύψος του πύργου του ειναι 14,5 μέτρα και τό εστιακό του ύψος είναι 23 μέτρα.

Κάστρο της Κασσάνδρειας

To τείχος, διατείχισμα ή κάστρο της Κασσάνδρειας, βρίσκεται μέσα στο χωριό της Νέας Ποτίδαιας, παράλληλα με τη διώρυγά της.

Ένα μέρος που έχετε ερωτευτεί

Μόλις 60χλμ απο το αεροδρόμιο Μακεδονία και 30μ απο τη στάση λεωφορείου, μέσα στην καρδιά της παραλίας που διαθέτει ταβέρνες, μπαρ, καφέ και οργανωμένη παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας στα γαλάζια νερά μιας καθαρής θάλλασας. Η Νέα Ποτιδαία είναι η μοναδική είσοδος στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, του πρώτου ποδιού της χαλκιδικής. Λόγω της τοποθεσίας της προσφέρεται για για εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερες Φωτογραφίες